Velkommen og tak fordi du kigger på min hjemmeside.

Du har måske allerede set og hørt mig i andre sammenhænge. Men det nye er, at jeg nu kan bestilles som solo musiker. Jeg spiller på keyboard og guitar, og synger til.

Diner musikken spiller jeg meget dæmpet. Det er vigtigt at gæsterne kan tale sammen uden, at blive forstyrret af musikken. Jeg holder mig i baggrunden, og jeg spiller kun skålesange og syng-med potpourri, når dette er aftalt i forvejen, eller hvis der er stemning for det. Jeg spiller, og synger for på de omdelte festsange. - Så vidt muligt - En god ting vil dog være, hvis du fortæller dine gæster, hvem der skal spille. For så kan de selv kontakte mig, hvis de har lavet en svær, eller anderledes sang.

Så kommer vi til dansemusikken. Der spiller jeg lige fra dansktop til rock og rul. Alt efter anledningen. Jeg spiller til, stort set, alle slags fester/arrangementer. Men ikke på værtshuse. Så er der lidt praktiske ting. . . . Jeg ankommer til spillestedet 2 timer før festen/arrangementet starter. Og jeg har brug for en plads på ca. 4 x 1½ meter. Alt efter lokalets størrelse og udformning kan jeg muligvis også klare mig på mindre plads, da jeg altid har mine små højttalere med, til små lokaler.